Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Ne Giysem Yakışır, yeni gösterim dönemi ile birlikte TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Gündüz kuşağında ekrana gelecek olan Ne Giysem Yakışır`ı ünlü modacı Cengiz Abazoğlu sunacak. Modayı yakından takip edenlerin uğrak noktası olacak olan Ne Giysem Yakışır, çok fazla yakında vizyonun yeni fenomen programı olacak. 

Seçimina ve zevkine güvenen, kombinlerinde iddialı olan, ayakkabı ve takı seçiminde kendini 1 numara kabul eden ve giysisi en iyi ben taşırım diyen yarışmacıların yer alacağı Ne Giysem Yakışır, TV8`de başlıyor. Moda meselesi için ekranlara yeni nefes getirecek olan Ne Giysem Yakışır, yeni gösterim döneminde sizlerle olacak.Ne Giysem Yakışır 25 Ekim 2016 izle

TV8 Ne Giysem Yakışır 27. Bölüm youtube full video izle. TV8 Ne Giysem Yakışır 25.10.2016 izle son bölüm. Ne Giysem Yakışır 28. Bölüm tekrar gösterimı izle. 28. Bölüm Ne Giysem Yakışır indirmeden internetten online izle 25 Ekim 2016 Perşembe. Cengiz Abaoğlu ile Ne Giysem Yakışır moda yarışması 28. Bölüm parasız parasız izlesene dailymotion 25.On.2016 Salı tek parça.

Tag(s) : #Ne Giysem Yakışır
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :